Almar en Sabrina in Argentinie

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Milko en Katinka

Op tv bij een reis programma moest je de drukte volgen en kwam je bij haar graf, erg makkelijk zij de blonde hunk die dit presenteert. Niet dus. Namens Thirza bedankt voor de kaart, erg lief!!! goede reis en tot snel. Kom ik foto's kijken haha. Leuk verslag we waren er een beetje bij gr Milko

anja en joop
reactie op: foto

Lekker, maar hoe krijgen wij ze uit de doos?

wouter & samantha

Je weet die pralines wel aan te prijzen zeg! Kunnen we onze bestelling al doorgeven? ;-)

anja en joop

fijn dat jullie toch nog goed hebben geslapen, doe voorzichtig en hoe is het nu met Sabrina? Heeft zij geen last meer van haar been? Geniet nog verder van een spannende vakantie

Milko en Katinka

wauw...wat zijn we toch nietig op aarde. In ons koude kikkerlandje hebben we nauwelijks weet van al het schone op aarde. Geniet er nog even van!

woute & samantha

Hoi Almar & Sabrina,

We hebben wat achterstand weg moeten lezen maar zijn nu weer helemaal bij! Wat blijven die foto´s van de watervallen toch mooi zeg. Al vaak foto´s daarvan gezien maar iedere keer verbaas je je weer over de schoonheid. En dat verzopen katje met die stoere tattoe op haar schouder, ben jij dat nou Sabrina?? :-)Dat uitzicht bij het hotel nodigt toch ook uit om de hele dag met een coctail aan de rand van het zwembad voor je uit te zitten staren! En voor je het weet zit je van het water weer in een droog zoutmeer.... Toch mooi om die contrasten zo te kunnen ervaren.
Dat jullie zo lang in de rij moeten staan bij het tankstation komt hier heel irreëel over hoor! De bezineprijs is hier op recordhoogte, nl €1.83, en de tankstations staan er verlaten bij......we hebben afgelopen zondag nog over de snelweg gefietst (maar niet heus).
Tja...voor een mooi incadorp zal je waarschijnlijk toch nog een keer op vakantie naar Machu Pichu moeten gaan.....maar dat vinden jullie vast niet erg.
Ik spring een beetje van de hak op de tak, maar ja, komt omdat ik alle verhalen achter elkaar gelezen heb. Ga me nu meteen m´n email adres achterlaten zodat we direct op de hoogte zijn als er weer nieuws aan het front is. Zeg, geniet ervan!

anja en joop
reactie op: foto

dat is weer iets anders dan een geiser he? Is het fototoestel ook onder de waterval terechtgekomen? Hier is iemand met ervaring.
Wij vinden de foto's erg mooi, geniet er verder van, wij volgen jullie met belangstelling. In de boot kun je goed zien dat we met kriminelen te maken hebben en in het donker binnensluipen mag niet, dat is vroeger vaak gezegd

anja en joop

de eerste indrukken zijn dus verrassend, we kijken uit naar de foto's.

Roos

Jullie hebben zo te lezen een goed begin van de reis.
Geniet ervan!

Groetjes Roos